PostNL waarschuwt voor vertraging bij pakketbezorging

Herna Verhagen, de CEO van PostNL.
ANP Herna Verhagen, de CEO van PostNL.

PostNL waarschuwt dat lokaal vertraging kan ontstaan bij de pakketbezorging door de grote drukte en de impact van overheidsmaatregelen om de uitbraak van het coronavirus te beteugelen.

Volgens het Nederlandse postbedrijf stijgt het aantal onlinebestellingen in Nederland en België momenteel sterk, omdat mensen thuisblijven en winkels gesloten zijn. Door het grote aantal bestellingen, de impact van de maatregelen (zoals afstand bewaren en contactloos bezorgen) en het hogere ziekteverzuim is er daarom kans op plaatselijke vertraging bij de pakjesbezorging.
"Dat wij onze post- en pakketbezorging in deze situatie kunnen voortzetten zodat de mensen thuis kunnen blijven, is een enorm groot compliment aan iedereen die bij of voor ons werkt", aldus PostNL-topvrouw Herna Verhagen.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Van Heesvelde

    Is DE beste koerierdienst!!

  • Paul Cabus

    Geen probleem, zolang er duidelijk gecommuniceerd wordt om hoeveel vertraging het gaat. Er zijn nog altijd veel mensen die werken en geen dagen thuiskunnen zitten wachten. In elk geval BEDANKT aan ALLE mensen die nog werken!

  • Werner Vanderborght

    Mij maakt die vertraging niet uit en ik hoef er zeker geen excuses voor. Juist dat jullie blijven bezorgen en jullie werk blijven doen is mij heel dankbaar. Dikke Merci aan alle leveranciers, bezorgers, magazijniers, winkeliers en alle mensen die blijven zorgen voor onze pakketjes, eten, en levensnoodzakelijke benodigdheden.