Porsche Cayenne ramt garage van woning in Kortemark

Siebe De Voogt
In de Koekelarestraat in Kortemark heeft een Porsche Cayenne gisteravond omstreeks 21.30 uur de garage van een woning geramd.

De bestuurder verloor in een bocht de controle over zijn stuur, knalde tegen de gevel en kwam even verder tot stilstand. Hij moest door de brandweer van Kortemark uit het wrak geholpen worden en werd voor verzorging overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout.

Door de klap moest de garage deels gestut worden door de brandweer. De aanpalende woning bleef gespaard. De Koekelarestraat werd plaatselijk tijdelijk afgesloten voor het verkeer.
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Conny Van den Bosch

  grote snelle auto, scherpe bochten, nat weer en een te zware voet = crash. Dat ie in het vervolg met een Trabant rijdt dan zal ie de controle niet verliezen.

 • Guido Vermeersch

  Buurtbewoners hebben al aan alle politieke partijen om een snelheidsbeperking van 50km per uur.Moeten er eerst doden vallen? Probeer eens deze twee bochten te nemen aan 70km per uur.Rij eens uit je oprit als je tussen deze twee bochten woont.

 • Glenn Deswarte

  Ik was de eerste ter plaatse op het ongeval en ik kan u verzekeren dat het ongeval niet te wijten is aan modder op de weg ! De persoon in kwestie had mij voor de bocht ingehaald aan een zeer hoge snelheid terwijl het aan het stort regenen was !

 • wim Pelgrims

  Tja....moest blijken dat de modder de oorzaak is van deze ellende dan heeft de boer het weer nog maar eens gedaan... Gebeurt vaak deze tijd van jaar.. boerkes komen van hun land en laten een gans spoor achter tot aan hun huis maar zelfs dan nog is het niet van hen.... onderzoek zal wel uitwijzen... En anders zal de snelheid weer besproken worden...

 • Luc Witters

  gisteren op oude baan naar Brugge lag rijweg vol met modder v d velden..... ook in Kortemark ?