Porsche Cayenne gaat over de kop en beschadigt geparkeerde wagens

DJG
Bij een verkeersongeval in het Oost-Vlaamse Evergem zijn deze voormiddag drie wagens zwaar beschadigd geraakt. De bestuurder van de Porsche Cayenne kwam er lichtgewond van af, maar zijn wagen is wel klaar voor de schroot.

Eén stuurfout, meer was er niet nodig om tienduizenden euro's schade te veroorzaken in Evergem. Een 41-jarige man uit Oostakker reed in Asschout in Evergem tegen een van de bloembakken op straat en verloor de controle over het stuur. Zijn Porsche Cayenne ging over de kop en belandde ter hoogte van de computerwinkel op het dak.

Tijdens de crash raakte de wagen nog eens drie geparkeerde wagens, waarvan er twee zwaar beschadigd raken. Als bij wonder raakten de chauffeur en zijn 14-jarige dochter niet zwaargewond. Ze werden wel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens commissaris Eddy Defruyt van de politiezone Assenede-Evergem was er geen sprake van overdreven snelheid of alcoholintoxicatie. "Wellicht enkel te wijten aan onoplettendheid", zegt hij.
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Van Rompaey

  Met zijn omniumverzekering wordt alles betaald. De verzekeringsmaatschappij zal alle andere premies verhogen. Toch simpel. Wie veel geld heeft ontspringt de dans Daarvoor zorgden onze ministers en politici.

 • Jos Temmerman

  Waarom moet dat merk en type er bij staan , omdat het om een porche gaat ?

 • Francinne Declerque

  De overheid zet overal van die onnozele verkeershindernissen, waar je ofwel gigantisch gas moet bijgeven om niet stil te staan ofwel je auto er tegen kapot rijdt. En werkt dit tegen overdreven snelheden ? Nee, niet dus.

 • Thierry Vansweevelt

  Ai ai dat wordt dokken. Geld maakt je niet slimmer

 • Marc van der Steen

  Een verkeerde inschatting en men begint al bepaalde auto's te verbieden. Ik zeg geluk voor de inzittende dat in een sterke wagen goed en veilig zaten.