Politiecommissariaat ontruimd door gaslek in Liedekerke

Mozkito
Het politiecommissariaat van de politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) in Liedekerke is momenteel ontruimd door een gaslek. De brandweer en de gasdistributiemaatschappij zijn ter plaatse en er is geen gevaar voor de omgeving, meldt de Liedekerkse burgemeester Luc Wynant

Rond 15.30 uur was in de kelder van het politiecommissariaat in de Affligemsestraat een kleine knal te horen, waarna een gasgeur werd waargenomen. Daarop werd besloten het gebouw te evacueren en de onmiddellijke omgeving te ontruimen. De politie sloot daarvoor plaatselijk de Affligemsestraat af, maar de nabijgelegen school KTA Liedekerke moest niet ontruimd worden. Brandweer en gasdistributiemaatschappij kwamen ter plaatse en de kelder werd grondig verlucht.

"De juiste oorzaak van de gasophoping in de kelder is nog niet duidelijk, maar in ieder geval zijn alle nodige maatregelen genomen om de veiligheid van de aanwezigen en de omgeving te verzekeren", zegt de burgemeester.

Mozkito1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • David Slesj

    Civiele Bescherming die er als eerste en 15min vroeger als de brandweer was, zijn jullie weeral eens vergeten in dit artikel...