Politiecombi crasht tegen personenwagen in Mortsel: drie gewonden

VKO Mortsel
Marc De Roeck VKO Mortsel
Een combi van de lokale politiezone Lier is vanmiddag tegen een personenwagen geknald in Mortsel. Door de klap raakten drie personen gewond, waarvan één politie-inspecteur. De bestuurder van de personenwagen zou er erg aan toe zijn.

Een combi van de lokale politiezone Lier, die prioritair en dus met zwaailicht en sirene reed, was deze middag rond half drie onderweg van Antwerpen naar Lier. Ter hoogte van de Liersesteenweg in Mortsel liep het mis en kwam het tot een aanrijding met een personenwagen. Die werd door de klap tegen een paal gekatapulteerd. De bestuurder moest zwaargewond maar buiten levensgevaar afgevoerd worden. Ook in de combi raakte een inspecteur van de politie en nog een andere persoon gewond. Het is nog niet duidelijk of het over een arrestant of getuige gaat. Waarom de combi prioritair reed, is ook nog niet duidelijk.

Door het werk van hulp- en takeldiensten was er even verkeershinder op de Liersesteenweg en ook het tramverkeer lag even stil. 

VKO Mortsel
Marc De Roeck VKO Mortsel
VKO Mortsel
Marc De Roeck VKO Mortsel
VKO Mortsel
Marc De Roeck VKO Mortsel7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • paul van de velde

  Siren aan want hun koffie wordt anders koud ze waren op weg met hun koffiekoeken

 • Eric Kwanten

  Hopelijk gaat het goed met de mensen in de personenauto

 • Philomena Vanderweyen

  Wens alle gewonden een spoedig herstel.

 • romy verhove

  Kunnen die echt niet meer met een prioitair voertuig rijden dit is bijna dagelijkse kost ! Leve het belatingsgeld!

 • Ronny Claes

  Werden de zwaailamp en sirene onterecht in werking gesteld? Ze zulke er wel een uitleg voor hebben indien het nog zo mocht zijn.