Politieagent pleegt zelfmoord met dienstwapen in commissariaat: "Hij was net vader geworden"

Collega's vonden het lichaam van de man in de kleedkamer van het commissariaat. Voor de 31-jarige agent kon geen hulp meer baten.
Google Collega's vonden het lichaam van de man in de kleedkamer van het commissariaat. Voor de 31-jarige agent kon geen hulp meer baten.
Een 31-jarige politieman heeft zichzelf woensdagnacht van het leven beroofd in het commissariaat van Seraing, in de provincie Luik. Hij gebruikte daarvoor zijn dienstwapen. De dertiger was net vader geworden, melden de kranten van Sudpresse.

De inspecteur was donderdagochtend vroeg het politiebureau binnengestapt onder het voorwendsel dat hij iets vergeten was. Collega's hoorden even later een schot en vonden het levenloze lichaam van de man in de kleedkamer. Hij had zichzelf van het leven beroofd met zijn eigen dienstwapen. Voor de man kon geen hulp meer baten. Het voltallige korps van Seraing reageert verslagen. De 31-jarige man was net vader geworden van een dochtertje, meldt Sudinfo.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen op het gratis nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mathieu Peeters

    Veel sterkte aan de familie en ook aan de collega's

  • Dirk Vangossum

    RIP. sterkte voor je gezin, familie en collega's.