Politieachtervolging eindigt in ongeval op E17

photo_news
Op de E17 van Antwerpen naar Gent heeft zich bij een politieachtervolging ter hoogte van Kruibeke een ongeval voorgedaan. Daarbij waren zeker twee wagens betrokken, zo meldt een medewerker van Belga ter plaatse. 

Het Vlaams Verkeerscentrum meldt dat er als gevolg van het ongeval een moeilijke doorgang is in Kruibeke. Er staat een file vanaf Zwijndrecht.

Bij de achtervolging waren een tiental politiewagens betrokken. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Dedokker

  10 politiewagens en nog niet 1 wagen kunnen laten stoppen..

 • José Gonzales

  Weeral de bevelen van de politie niet opvolgen! Zo gaat da!

 • Nawara nawashi

  Wie is nu weeral slachtoffer? Juist de tweede wagen die niets met dit alles te maken heeft. Politie moest de vluchtauto uitschakelen voor er een ongeval kon plaats vinden.

 • Jens Stragier

  Was er bij toen dit daarnet gebeurde. Kwamen aan hoge snelheid af en dacht nog: “dit kan enkel slecht eindigen”. Een km of twee later stonden ze daar, enkele camions opzij, een vw passat die er ook al beter heeft uitgezien en de achtervolgde zwarte (Jaguar?) stond ook netjes tegen de middenberm. Hopelijk geen zware slachtoffers..