Politie zoekt verdachte van dodelijk schietincident in Nederland

Errol Janssen, alias Mick van der Laan, wordt gezocht door de politie in België en Nederland.
rv/politie Nederland Errol Janssen, alias Mick van der Laan, wordt gezocht door de politie in België en Nederland.
De Nederlandse recherche is op zoek naar een 51-jarige man uit Delft genaamd Errol Janssen, die het alias Mick van der Laan gebruikt. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een dodelijke schietpartij in Delft aan het Kalverbos op dinsdag 7 augustus. De recherche vermoedt dat de man is gevlucht naar het buitenland en sluit niet uit dat hij zich in ons land bevindt of heeft bevonden.

Rond 11.35 uur kregen agenten melding van een schietincident. Hulpverleners gingen na de melding direct ter plaatse en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. De hulp mocht helaas niet meer baten en het 60-jarige slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Op beelden van de reconstructie van de schietpartij, die gisterenavond in het Nederlandse televisieprogramma Opsporing Verzocht zijn getoond, is te zien dat de vermoedelijke dader wegrijdt op een motor. Hij droeg een helm en was gekleed in een leren gilet met daarop een motorclub embleem van de Hells Angels en een spijkerbroek. De man heeft meerdere opvallende tatoeages en had ten tijde van zijn vlucht ontblote bovenarmen.

Alias

De recherche vermoedt dat Errol Janssen is gevlucht naar het buitenland en sluit niet uit dat hij zich in België bevindt of heeft bevonden. Errol Janssen kan ook gebruik maken van zijn alias: Mick van der Laan.

Heeft u Errol Janssen gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300.

U kan ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Glen Van Bruyssel

    Die staat rap met foto en naam in de gazet,het is bij sommigen veel minder snel,of niet.

  • Johannes Martens

    Veel opvallender kan een voortvluchtige niet zijn. Zal wel flink spijt hebben nu van die tattoo op z'n kop...

  • Alexander Meeuws

    moet ik foto's posten ...