Politie zoekt man die jonge vrouw betastte in Brusselse parking: beelden tonen hoe hij toeslaat en vlucht

Federale politie
De federale politie is op zoek naar een man die in juli een jonge vrouw aanrandde in een Brusselse parkeergarage. De speurders verspreiden nu beelden van de beveiligingscamera’s die tonen hoe de man achter de vrouw aan stapt, haar betast en er even later vandoor gaat.

De feiten gebeurden op woensdag 10 juli om 16.45 uur in de Interparking ‘2 Portes’ in de Brusselse Waterloolaan. Op de beelden van de beveiligingscamera’s is te zien hoe de man rondwandelt in de parking en op zeker moment een jonge vrouw kruist aan de betaalautomaten.

Trappen

Als ze naar de trappen wandelt om zich naar haar auto te begeven, volgt de man haar en komt hij vlak achter haar staan. Hij raakt haar aan en vlucht dan snel weg door de parking.


De dader zou tussen 35 en 40 jaar zijn, tussen 1,80 en 1,85 meter groot en mager gebouwd. Op het moment van de feiten droeg hij een lichtblauwe short, een lichtkleurig hemd, een grijze pet en zwarte sportschoenen. Hij had ook een zwarte rugzak bij zich.

Wie meer weet over de zaak, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of via dit tipformulier.
44 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Van De Velde

  En dat is gebeurd in juli?

 • Ine Van Cauwenberg

  Van in Juli al, kon dat echt niet wat rapper verspreid worden, die heeft ondertussen al zijn haar gekleurd en een baard of snor of beiden laten groeien

 • WILFRIED DE WILDE

  Ik zie hier niemand betasten of betast worden.

 • Paul Philippaerts

  Dat de belgische televisie eens een les gaat leren bij het nederlandse spoorloos. Daar worden op een minimun van tijd heel veel zaken als deze getoond, en worden er zaken aan de lopende band opgelost. Het programma van vtm is een karikatuur als je ze vergelijk met spoorloos. Maar die doen tenminste iets. Maar als de wetgeving niet deugd en de justitie jaren na de feiten komt aandraven met symbolische veroordelingen zal dit soort toestanden nog toenemen.

 • Christian Vanden Bergh

  Om zo een verzakken te pakken is alles goed ! Hopelijk levert het snel iets op en volgt er een gepaste straf !