Politie zoekt man die jonge vrouw achtervolgde en brutaal aanviel in haar woning

Federale politie
De politie is op zoek naar de dader van een zware agressie begin dit jaar in Namen. Daarbij werd een jonge vrouw aangevallen toen ze haar woning binnenging op de Place du Marché aux Légumes. Ze kreeg enkele raken klappen. Een getuige kon de dader overmeesteren, maar de man kon toch nog ontsnappen door middel van een smoes.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De feiten dateren van donderdag 4 januari iets voor 23 uur ’s. Een kwartier eerder stapte de vrouw het station van Namen buiten, maar merkte niet op dat ze werd gevolgd door een persoon. De vrouw wandelde in de richting van haar woning, steeds gevolgd door dezelfde man. Een getuige zag dat de vrouw in gevaar was en besloot hen van op afstand te volgen.

Toen de jonge vrouw bij haar woning kwam, stapte ze de hal binnen. De dader glipte nog net binnen voor de deur in het slot viel. Hij gaf het slachtoffer onmiddellijk enkele vuistslagen. De getuige die het duo gevolgd was, hoorde de vrouw roepen binnen in de woning. Hij sprak een voorbijganger aan en samen trachtten ze de dader te stoppen. Ze slaagden erin hem te overmeesteren en op de grond te leggen. Enkele ogenblikken later veinsde de dader dat hij onwel werd en niet meer kon ademen. Hij vroeg naar zijn aérosol en profiteerde ondertussen van deze smoes om weg te vluchten.

De dader is van het Europese type en ongeveer 30 jaar oud. Hij is 1,75 meter groot en normaal gebouwd. De man heeft kort geknipt haar en zijn tanden staan niet recht. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte broek, een zwarte jas, een pull met kap en een muts.

Heeft u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of via dit antwoordformulier.
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gaston FOUBERT

  Die zal via Interpol moeten gezocht worden, is al lang de grens over.

 • guido vermeyen

  Ik zou nog langer wachten met die info....straks verjaren de feiten. Politie is in staat cruciale info na 10 jaar vrij te geven...in nederland worden veel meer zaken opgelost dank zij "opsporing verzocht. Hier loopt men hopeloos achter op de feiten.

 • Anne-Marie De Rycke

  Dat ze zelf zoeken, ik heb ze niet binnen gelaten.

 • ANN LIMBOS

  Nen dikke loser !

 • benny vandersanden

  Politie zal die beelden wel veel eerder willen vrijgeven maar zal dat niet mogen van de privacycommissie. In België bestaan de wetten uitsluitend voor het beschermen van criminelen en ander crapuul. Dat is toch al langer geweten dan vandaag