Politie zoekt inbrekers die vrouw in haar woning verkrachtten

De politie is op zoek naar vier personen. Van een van hen kon een robotfoto gemaakt worden.
FedPol De politie is op zoek naar vier personen. Van een van hen kon een robotfoto gemaakt worden.
De politie is op zoek naar vier daders die eerder dit jaar een woning in La Louvière binnendrongen en de bewoonster verkrachtten. Ze verspreidt een robotfoto van een van de daders.

De feiten vonden plaats in de nacht van 14 op 15 juni in de rue Emile Urbain. Vier personen drongen toen tussen 3 en 4 uur 's morgens een woning binnen en verkrachtten de bewoonster. 

Van een van de daders kon een robotfoto gemaakt worden. Het betreft een man van Noord-Afrikaanse origine, tussen 25 en 27 jaar oud. Hij is ongeveer 1,65 meter groot en mager gebouwd. De man heeft zwart haar, een getaande huidskleur en zijn ogen zijn licht van kleur.

Herkent u de man op de robotfoto of heeft u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders via dit antwoordformulier of via het gratis telefoonnummer 0800/30 300.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eida Lam

  Beetje tolerant zijn naar andere culturen heeft mensen. Zijn ouders konden wsl geen minderjarige vinden om mee te trouwen.

 • patrik dockx

  als de dader zich niet komt aangeven binnen de vier maanden gaan ze hem zoeken via de media, een geluk dat politie een zwaar beroep is

 • JAN krommentak

  Klacht indienen bij UNIA zij gebruiken precies altijd hetzelfde opsporingsbericht dat kan nu toch niet wat is dat tegenwoordig het is net zoals al die andere programma's op tv van de politie op de weg , niveau 4 en de rechtbank zo stigmatiseert men die mensen aub zeg !

 • Sylke Buysse

  Verkrachting vond plaats "eerder dit jaar" (nacht van 14 op 15 juni") en PAS NU verspreiden ze een (1) robotfoto van 1 van de daders..... meer dan VIJF maanden later....... En HARD dat ze "zoeken" achter die VIER verkrachters.....!!!

 • Wim Verjoosen

  Moet dat nu echt meer dan 5 maand duren aleer die robotfoto gebruikt wordt?? Of is dat om de dader ”van Noord-Afrikaanse origine” de kans te geven het land te verlaten?