Politie zoekt identiteit jonge vrouw die door twee mannen werd meegenomen

Het slachtoffer is vermoedelijk rond de 20 jaar oud.
RV Het slachtoffer is vermoedelijk rond de 20 jaar oud.
De politie is op zoek naar de identiteit van een jonge, onbekende vrouw die door twee mannen werd meegenomen in een Peugeot 306 met buitenlandse nummerplaat.

De vrouw stapte op woensdag 18 april 2018 omstreeks 15.30 uurin de rue Trieu Albart in Gilly, een deelgemeente van Charleroi in de provincie Henegouwen. Een lichtgrijze Peugeot 306 met buitenlandse nummerplaat en vier personen aan boord stopte ter hoogte van de vrouw. Twee mannen stapten uit de wagen en namen de vrouw mee aan boord van de Peugeot.
Het slachtoffer is vermoedelijk rond de 20 jaar oud. Ze is mager en heeft lang kastanjebruin haar in een dotje.

De speurders vragen aan de vrouw om zich te melden bij de politie. Ook wie weet wie deze vrouw zou kunnen zijn, is welkom om informatie te bezorgen. Dat kan via dit tipformulier of op het gratis telefoonnummer 0800/30 300.

De vrouw is mager en heeft lang kastanjebruin haar in een dotje.
RV De vrouw is mager en heeft lang kastanjebruin haar in een dotje.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronny Van de Wal

  Woensdag 18 april 2018,zomaar even zes en half maand geleden en nu komen ze er mee af???

 • robrecht Peeters

  als men niet weet wie ze is wie doet haar dan zoeken....…..iets ontbreekt in dit verhaal. haar huisbaas misschien.....en die zou dan toch meer moeten weten. spartelde ze tegen? Charleroi was dat daar niet waar men decennia lang het onderzoek naar de bende van Nijvel voerde..

 • Don Tessers

  Hoe kan je je in godsnaam melden als je tegen je zin in bent meegenomen?

 • ANNIE VERHULST

  Peugeot 307!!! Verzorg jullie verslaggeving eens aub!

 • jan latour

  ze hebben aan iedere paal een camera hangen en nog moeten wij het oplossen