Politie is op zoek naar Bart (47), vermist en dringend nood aan medische zorgen

De politie is op zoek naar Bart Van Brugghe.
Politie De politie is op zoek naar Bart Van Brugghe.
De Antwerpse politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor Bart Van Brugghe. De 47-jarige man is vermist sinds woensdagavond 6 december.

Van Brugghe verliet zijn woning in Brasschaat omstreeks 17u30. Hij werd het laatst gezien om 20.15 uur aan het SHELL tankstation aan de Bredabaan in Merksem. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Hij rijdt met een zilvergrijze Citroën C4 met nummerplaat DUP-048. Hij is 1m75 lang en sportief gebouwd. Hij heeft kort blond haar en draagt een bril. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een jeans, een zwarte jas en een kakikleurige sjaal. De man heeft dringend medische zorgen nodig.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

De politie is op zoek naar Bart Van Brugghe.
Federale politie De politie is op zoek naar Bart Van Brugghe.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marlies Schoefs

    Hopelijk snel terug