Politie Antwerpen zoekt getuige van brandstichting

De Antwerpse politie is op zoek naar een getuige van een opzettelijke brandstichting aan de parkweg in Deurne. Daar heeft op zondag 25 juli een onbekende man rond 02.20 uur twee geparkeerde voertuigen in brand gestoken.
 
Op het ogenblik van de feiten reed een vrouw op haar fiets langs de parking. Ze zag één van de wagens in brand staan en ze zag ook bij een tweede wagen een man met een soort fakkel in de hand. Op het moment dat de tweede wagen begon te branden, liep die weg via een smal paadje.
 
De vrouw merkte dat de verdachte werd achternagezeten door een tweede getuige, een man van ongeveer 40 à 45 jaar. Hij kon de brandstichter echter niet te pakken krijgen en keerde nadien terug naar de parking, maar vertrok spoorloos voor de komst van de politie.
 
De politie van Antwerpen is nu naarstig op zoek naar die belangrijke getuige. Hij beschikt waarschijnlijk over nuttige informatie voor de speurders. De politie roept daarom de getuige op om zich kenbaar te maken bij het onderzoeksteam via het nummer 03 338 19 32 of via de Blauwe Lijn: 0800 123 12. (belga/sps)