Politicoloog Carl Devos: “De val van de regering is nakend. Michel kan dit niet meer laten aanslepen”

Politicoloog Carl Devos is formeel na de harde campagne van N-VA

Politicoloog Carl Devos.
VTM Nieuws Politicoloog Carl Devos.
“De val van de regering is nakend. De deadline is vanavond of morgenmiddag.” Politicoloog Carl Devos (UGent) windt er geen doekjes om: na de harde campagne van N-VA is de redding voor Michel I quasi onmogelijk.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Verbeke Desiree

  En dit allemaal omwille van een pact dat niet bindend is? Naar het volk wordt nooit geluisterd! Naar de impact van 40 jaar mislukte migratie evenmin! Schaam u premier Michel! Schaam u Cd&v! Schaam u open VLD! Dank N-VA om voor ons op te komen!

 • Jos Schepens

  Goed zo N-VA! Hopelijk wordt dit geapprecieerd door de bevolking want een absolute meerderheid is tegen dit pact! Laat ze een referendum houden, die trado's die alleen met hun persoonlijke ambities bezig zijn. En beste mensen, vergeet dit niet in mei! Vergeet aub niet voor wat de trado's staan want nu hebben ze écht kleur bekend!

 • Bart Demulder

  Zullen ze na de verkiezingen ook nog tegen het migratiepact zijn. Dat is de vraag? Ik heb hier zo het idee dat het stemmen binnenhalen draait.

 • Gerd Peeters

  En om dan een doorstart te maken en alles te laten zoals het was zeker, want zo kennen we ze wel.

 • Erik Snarevlis

  Dat er specialisten, professors en allerhande blase-titels worden bijgeroepen om doem scenarios te voorspellen betekend maar 1 ding.. ze zullen het door onze strot rammen zonder de kans op inhoudelijke discussie/toelichting...