Ga naar de mobiele website
^ Top

Poetsman sterft na ongeval met machine bij vleesbedrijf Westvlees

LSI
Een arbeidsongeval bij het vleesverwerkende bedrijf Westvlees in Westrozebeke (Staden) heeft vanavond rond half zeven het leven gekost aan een werknemer van het externe schoonmaakbedrijf ISS Facility Services.

De man was een nieuwe productielijn, die gisteren voor het eerst in gebruik was genomen, aan het reinigen toen hij in de machine terecht kwam en om het leven kwam. De hulp van de toegesnelde brandweer, ambulance en MUG mocht niet meer baten.

Hoe het arbeidsongeval precies kon gebeuren, is nog onduidelijk. De plaats van het ongeval werd verzegeld en een wetsdokter aangesteld. Vandaag gaat de dienst Welzijn op het Werk ter plaatse. Een getuige moest in shock naar het ziekenhuis overgebracht worden.

Meer over7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Max Maximus

  Veiligheid staat bij ons in de fabriek ook al 2 jaar op de 1ste plaats.Elke week gebeuren er nog ongevallen die veel slechter kunnen aflopen.Beperkte oppervlakte om grote volumes te draaien en op 3 jaar tijd al 5 keer de werkdruk opgedreven.Dat is vragen om problemen,maar de winst is koning.

 • Patjeam Pm

  Welzijn op werk om vast te stellen en nadien blijft alles bij het zelde bij óns ook al geweest niets gebaat

 • Jeff Smulders

  Ik zou graag willen weten hoe het gebeurd is zijn de veiligheidsnormen gevolgd? zo ja hoe zien die er dan uit en hoe is de veiligheidsprocedure? is de man goed geïnformeerd? Triest dat dit moet gebeuren.

 • Jef De busser

  Spijtig voor die man. Helaas kent de bedrijfsleider enkele belangrijke mensen en zal dit dus wel als nalatigheid worden geklasseerd.

 • Berlinda Lenssens

  VRESELIJK.. sterkte aan de families!

Meld een bug