Plopsaqua opent vanavond uitzonderlijk de deuren tot 1 uur 's nachts aan kindertarief

Plopsaqua in het West-Vlaamse De Panne.
PE Plopsaqua in het West-Vlaamse De Panne.
Wegens de aanhoudende hitte beslist Plopsaqua De Panne haar deuren vanavond tot 1 uur ‘s nachts open te houden voor een verfrissende duik. Dat liet Plopsaland weten via hun website. 

De hittegolf is sinds gisteren officieel een feit. De temperatuur oversteeg voor de derde dag op rij de grens van 30 graden. Omdat heel wat mensen op zoek zijn naar afkoeling, besliste Plopsaqua De Panne, het waterpark gelegen naast Plopsaland De Panne, om uitzonderlijk tot 1 uur 's nachts open te blijven. “Met de warmste dagen van het jaar willen we iedereen de kans geven om af te koelen. Plopsaqua openhouden tot ’s nachts leek ons de leukste oplossing!”, stelt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

Plopsaqua blijft vandaag de hele dag doorlopend open tot 1 uur 's nachts. Bezoekers die komen zwemmen, genieten vanaf 20 uur allen van het kindertarief van € 10,99 i.p.v. € 19,99. Tickets kunnen aan de kassa of online via www.plopsaqua.be aangekocht worden.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bertil Smeets

  Duur of niet duur, het gaat om de kinderen te plezieren, maar sommige ouders geven liever geld uit aan dure auto's.

 • eric moerman

  Veel te duur voor wat het is en daarbij nog niet te spreken over de prijzen van cola of frietjes of zakje chips die meer dan het dubbele van in plopsaland zijn maar ja men kan niet buiten he daarvan moeten ze profiteren Ga naar LAGO brugge olympia 10 keer beter en veel goedkoper

 • Guy Miserez

  Goe zot € 20 om met water te spelen

 • Marc Macharis

  Allemaal Hollanders hier zeker! Ze doen al bijna de helft van de prijs en dan nog zagen dat het duur is. Marginalen!

 • Philomena Vanderweyen

  Top initiatief,veel mensen gaan blij zijn om nog wat verkoeling te kunnen zoeken alvorens te gaan slapen.