Pech voor Jef Vermassen: Tesla valt in panne op E40

Auto valt stil na reconstructie drievoudige moord in Moere

Jef Vermassen staat langs de E40 in panne met zijn Tesla.
Photo News Jef Vermassen staat langs de E40 in panne met zijn Tesla.

Jef Vermassen moest na de reconstructie van een drievoudige moord in Moere zijn Tesla aan de kant van E40 ter hoogte van Oostkamp zetten met autopech. Hij wachtte over de balustrade met zijn fluohesje aan op wegenhulp.

Bodybuilder Alexander Dean

Vermassen was op de terugweg van de reconstructie van de drievoudige moord op Maïlys Descamps (18) en haar beide grootouders Gery Cappon en Marie-Jose Vanleene. Zij werden op 25 juli vermoord door bodybuilder Alexander Dean (25). Een dag eerder vermoordde die ook al fotograaf Jeroen Verstraete op het domein van een kasteel in Sint-Amandsberg. Van die moord was er gisteren een reconstructie.

Jef Vermassen stapt na de reconstructie van de moorden in zijn Tesla. Even later staat hij in panne op de E40.
Jef Vermassen stapt na de reconstructie van de moorden in zijn Tesla. Even later staat hij in panne op de E40.67 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chris Van deVyver

  Robert, ik heb 260000 km op mijn teller staan (1 accu pakket).??

 • Eddy van Dorst

  Tesla gaat het nooit worden.Is wel de grondlegger maar daar zal het bij blijven.

 • Johan Ongena

  Hoe kan een elektrische wagen nu in panne vallen. Een batterij en een elektrische motor.... Oja, het zal het moederbord zijn, daar is alles mee gezegd en kost heel veel geld! Mijn maatje Remue zou zeggen; aaa ge weetet.

 • aaron lammens

  Jefke is zijn advocaat al aan het bellen voor een schadeclaim

 • Roger -Martin Geens

  Geen reclame voor Tesla ,kinderziekten wellicht ,binnen enkele jaren alles o.k.;Intussen heeft Katoennatie in Singapore een vergunning gekregen om met een zware vrachtwagen de baan op te rijden zonder chauffeur .Gisteren gezien op NHK .Onze merknaam "Belgium "werd daarbij uitvoerig geciteerd .