PDVA-voorzitter Peter Mertens breekt voet nadat hij thuis van trap dondert

PDVA-voorzitter Peter Mertens brak zijn voet toen hij thuis van de trap viel.
Instagram/mertens.p PDVA-voorzitter Peter Mertens brak zijn voet toen hij thuis van de trap viel.
Peter Mertens, PVDA-lijsttrekker voor de Kamer bij de verkiezingen van 26 mei, moet zijn campagne noodgedwongen verder zetten vanuit een rolstoel. De Antwerpse politicus viel gisteren thuis van de trap en brak daarbij zijn voet.

“Klein werkongevalletje. Voet omgeslagen en van de trap getotterd”, zegt Peter Mertens op zijn Instagram. “Gelukkig geen grote breuk. Enkelbanden gescheurd, en kleine afrukkingsfractuurtjes. Dankzij de goede zorgen van de spoedartsen in Middelheim alweer mobiel. Vanaf nu loopt de campagne op wieltjes 😉.”

Vast in lift

Echt handig lijkt het toch niet om mee op campagne te trekken. Volgens Newsmonkey kwam Mertens vanmorgen al even in de problemen met zijn rolstoel. In de Senaat kwam hij vast te zitten in de lift. “Volgens mij is het lang geleden dat hier iemand met een rolstoel binnengekomen is”, reageerde de voorzitter van PVDA. “Duidelijk niet aangepast aan mensen met een beperking.”
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Philomena Vanderweyen

  Spoedig herstel Peter,laat het niet aan je hartje komen en blijf strijden voor rechtvaardigheid.

 • Jean Blanquart

  jan Van Lint, foutief; zelfs in het huidg Oekraïne waar ze niets van de Sovetperiod emoeten hebben, kijken ze toch met weemoed terug naar die tijd toen ze gratis en uitstekende ziekenzorg hadden! nu kunnen enkel de rijken nog goede zorg krijgen!

 • leon pieters

  Beterschap voorzitter.

 • Jan Van Lint

  De zorg die hij heeft mogen krijgen, zal hij in geen enkel socialistische laat staan communistische maatschappij vinden.

 • marc castermans

  Wel mijn partij niet, maar beterschap gewenst. Toch wel zijne linkervoet zeker.