Passioneel drama voor jonge vrouw: West-Vlaming (24) opgepakt na moord op slagerszoon (28)

Rechts op de foto de verdachte van de moord.
Hans Verbeke Rechts op de foto de verdachte van de moord.
Het parket van Brugge voert een onderzoek naar het gewelddadig overlijden van de 28-jarige Bjorn De Vrieze uit Tielt. De passionele moord draait rond een jonge vrouw met wie het slachtoffer volgens bronnen recent een relatie had aangeknoopt. De man viel Bjorn langs achter aan toen hij thuiskwam. De verdachte werd kort na de feiten opgepakt en is intussen door de onderzoeksrechter in Brugge aangehouden op verdenking van moord.

Kort na de feiten heeft de politie een man van 24 uit Tielt opgepakt als verdachte van de feiten. Hij is deze namiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Brugge. Het parket vroeg zijn aanhouding op verdenking van moord en de onderzoeksrechter heeft daarmee ingestemd. 

Gisterenvoormiddag werd in zijn woning in deelgemeente Schuiferskapelle het levenloze lichaam aangetroffen van Bjorn. De slagerszoon lag in de gang met zijn jas op het hoofd en had veel bloed verloren. 

Het was de politie die het stoffelijk overschot ontdekte, nadat ze ter plaatse was gekomen omdat het alarm van de woning om nog onbekende reden was geactiveerd. 
65 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jil Heirman

  Ik lees hier tot m’n afgrijzen veel begripvolle reacties naar de moordenaar toe. Zijn we allemaal gek aan het worden?

 • Arne De Keizer

  je blijft af van iemand anders vrouw...

 • anne bro

  Gouden stelregel: wat van een ander is, daar blijf je af. Dus ook van iemands partner.

 • Anthony van der Borght

  Allemaal mensen dat graag vast zitten... die dat in het gevang terecht komen .. in heb daarmee geen medeleven mee . Opdraaien voor wat je misdoet

 • Philippe De Tiege

  Inderdaad Ann Vervecke, iedere kerel krijgen ze kapot als ze willen hoor. Iedereen kan een moordenaar worden, ook de goei. Meestal worden zo mensen dan direct veroordeelt, maar wat is er allemaal aan vooraf gegaan dikwijls hè. En nee, ik keur moorden zeker niet goed, maar onderschat niet wat een overvloed van verdriet met mensen kan doen hoor. Of hoe mensen je soms zo kunne pushen totdat je breekt en tja...zoveel leed weer.