Pascal Smet (sp.a) met spoed geopereerd

Minister Smet laat vanuit zijn ziekenhuisbed weten dat de operatie goed verlopen is en hij het goed stelt.
Facebook/Pascal Smet Minister Smet laat vanuit zijn ziekenhuisbed weten dat de operatie goed verlopen is en hij het goed stelt.
Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet is gisteren met spoed geopereerd aan de appendix. De sp.a-politicus stelt het goed, meldt hij zelf op Facebook.

“Het ging supersnel”, laat hij vanuit zijn ziekenhuisbed weten. Gisterennamiddag had de minister buikpijn en bezocht hij zijn huisarts. ‘s Avonds lag de Brusselse socialist al op de operatietafel. Artsen verwijderden zijn appendix en waren volgens Smet “net op tijd erbij”, want bijna was de blindedarmontsteking gesprongen. “Maar ik maak het goed”, stelt de minister gerust.

Door zijn gezondheidsproblemen liep de Brusselaar gisterennamiddag de inhuldiging van de nieuwe fietsparking in metrostation De Brouckère mis. En daarbij ook een ontmoeting met wielerlegende Eddy Merckx.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Fons Casteels

    Ik wens hem oprecht beterschap en een volledig herstel. De beste manier daarvoor: zes maanden platte rust thuis, afgesloten van de buitenwereld en zonder die moderne communicatiemiddelen. Ik denk trouwens dat de zon morgen zal opkomen, ook als Pascal Smet niet op social media is en niet op tv te zien is.