5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katrien Delie

  Het vlaams belang is de tweede partij en maar best ook. Hun programma is toch ok ? Wat is er nu verkeerd aan de mening hebben dat er eerst voor onze eigen mensen moet gezorgd worden in plaats van het ocmw van de wereld te zijn? Wij langer werken om al degenen te onderhouden die hier komen profiteren? Best dat Maggie Deblock een serieuze deun gekregen heeft, want met zulke politici zijn we niets . De vlaming heeft dat toch door. Hopelijk verschrompelt haar partij nog verder.

 • Karel Vanrumste

  Hoe zwart kan Vlaanderen zijn, als alleen migratie een rol speelt in ons leven...., zijn wij te bestellen in de middenklasse om ons sociaal nog zorgen te maken. Misschien leven de meeste middenklassers boven hun stand. Allemaal een SUV en 3 vakanties op een jaar. Arm Vlaanderen.!

 • David Lievens

  Calvo ging premier worden, hij geraakt nog niet aan meer voorkeurstemmen dan de nr 2 vd nva.

 • Luc Vereecke

  Dit gebeurt als de mensen de graaiende politiekers beu zijn, in dit land als nergens ter wereld zijn er zoveel politieke graaiers te onderhouden.

 • LUC CARLIER

  Als reden van Vlaams Blok winst lees ik NERGENS de echte reden naast het migratieprobleem: justitie faalde onlangs op een desastreuze manier, en daardoor deze gigantische proteststem! Zeker weten!