Overvallers Pizza Hut in Deurne vluchten met taxi

De Roeck
Een man en een vrouw hebben dinsdagavond de Pizza Hut aan de Herentalsebaan in Deurne bij Antwerpen overvallen. De daders gingen aan de haal met een som geld uit de kassa. Bij de overval raakte niemand gewond. Een medewerker van het pizzarestaurant was wel danig onder de indruk en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. De daders gingen ervan door met een taxi.

De overval gebeurde rond 23.30 uur. Een van de personeelsleden was de inkomhal aan het schoonmaken, toen er plots een man voor de deur stond. Hij vroeg of hij een taxi mocht bellen en werd binnen gelaten. De man vroeg vervolgens of hij een geldbedrag kon wisselen. Een andere medewerker, die achter de kassa stond, ging op het verzoek in, maar de kerel bleef vragen om nog meer geld te wisselen.

Toen het personeelslid weigerde, werd hij bedreigd. De overvaller ging ervandoor met een som geld uit de kassa. Zijn vrouwelijke kompaan stond intussen buiten op uitkijk. Toen de taxi arriveerde, stapten ze in en reden ze weg in de richting van Borsbeek. De politie is een onderzoek gestart naar de daders en de bewuste taxi.