Ouders willen geld inzamelen om kankerpatiëntjes gezonder te laten eten

Verschillende ouders zijn een initiatief gestart om kankerpatiëntjes gezonder en voedzamer te laten eten tijdens hun behandelingen. ‘Superkrachtig Lekker’ heet het initiatief en tv-kok Sandra Bekkari heeft haar schouders mee onder het project gezet. Het doel van het project is om onder andere geld in te zamelen. Met dat geld willen de ouders een keuken laten installeren op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent.

Kim Milants, mama van Jasmijn, is één van de ouders achter het project. Haar dochtertje Jasmijn (5) heeft leukemie en krijgt chemotherapie. Om die therapie goed te ondergaan en snel te kunnen recupereren heeft Jasmijn ook gezonde voeding nodig. 

Alleen lust een ziek kindje niet altijd alles. Kim ondervindt zelf maar al te vaak hoe belangrijk het is om haar dochtertje toch iets voedzaam te kunnen geven als ze daar zin in heeft. Daarom willen de ouders geld inzamelen voor een keuken op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent. Zo kunnen ze zelf koken voor hun kindjes die behandeld worden.

Sandra Bekkari is gezicht van het project en denkt ook mee na over lekkere, gezonde receptjes voor de kinderen. 

Je kan zelf de crowdfunding steunen via superkrachtiglekker.com

De verschillende ouders kwamen samen om te koken met Sandra Bekkari
VTM Nieuws De verschillende ouders kwamen samen om te koken met Sandra BekkariReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.