Ouders willen geld inzamelen om kankerpatiëntjes gezonder te laten eten

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Verschillende ouders zijn een initiatief gestart om kankerpatiëntjes gezonder en voedzamer te laten eten tijdens hun behandelingen. ‘Superkrachtig Lekker’ heet het initiatief en tv-kok Sandra Bekkari heeft haar schouders mee onder het project gezet. Het doel van het project is om onder andere geld in te zamelen. Met dat geld willen de ouders een keuken laten installeren op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent.

Kim Milants, mama van Jasmijn, is één van de ouders achter het project. Haar dochtertje Jasmijn (5) heeft leukemie en krijgt chemotherapie. Om die therapie goed te ondergaan en snel te kunnen recupereren heeft Jasmijn ook gezonde voeding nodig. 

Alleen lust een ziek kindje niet altijd alles. Kim ondervindt zelf maar al te vaak hoe belangrijk het is om haar dochtertje toch iets voedzaam te kunnen geven als ze daar zin in heeft. Daarom willen de ouders geld inzamelen voor een keuken op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent. Zo kunnen ze zelf koken voor hun kindjes die behandeld worden.

Sandra Bekkari is gezicht van het project en denkt ook mee na over lekkere, gezonde receptjes voor de kinderen. 

Je kan zelf de crowdfunding steunen via superkrachtiglekker.com

De verschillende ouders kwamen samen om te koken met Sandra Bekkari
VTM Nieuws De verschillende ouders kwamen samen om te koken met Sandra BekkariReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.