Ouders van Vince (2) vermoeden ontvoering

rv
De ouders van de 2-jarige Vince uit Oud-Heverlee dienen een klacht in tegen onbekenden. Het kind verdween en werd om 2 uur 's nachts gevonden in een greppel, op 1,5 km van huis. De ouders zijn ervan overtuigd dat hun kind ontvoerd werd en dan achtergelaten.

Vince verdween vrijdagavond even voor 22 uur uit de ouderlijke woonst in Oud-Heverlee. Zijn papa was even weg, zijn mama was boven het badje voor de peuter aan het laten vollopen. Toen ze beneden kwam, stond de voordeur wagenwijd open en was het jongetje weg. Na een massale zoektocht met politie, brandweer en tientallen buurtbewoners werd het kind pas vier uur later gevonden. De kleine Vince zat op anderhalve kilometer van huis in een greppel naast een modderige bosweg, in de gietende regen. Hij droeg enkel een pyjama. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht voor controle, maar bleek niet onderkoeld. Het jongetje stelt het goed.

Maar daarmee is de zaak niet rond. Deelt de politie de gedachte van de ouders? Lees het hele verhaal in HLN+, exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken gratis!
69 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Iggy van den Haesevelde

  Ne kleine kan al snel een deur openmaken just de klink is omhoog heffen en de toddler is weg heb da Ier ook mee gemaakt maar veder dan de Trap is hy niet geraakt heb hem direct gestraft en sindsdien doet hy zulke dingen niet meer 1 raad laat u kind nie alleen tis de fout van de ouders

 • anita van dyck

  Vind het raar dat de ouders direct aan ontvoering denken. Misschien was de deur niet goed dicht en een kind is nieuwsgierig. Misschien die piste is volgen.

 • ssmiley 47

  In het vervolg beter opletten zonder excuses te zoeken lijkt mij

 • elsa vs

  Elke snuggere mens weet dat er hier iets niet klopt

 • hvg .

  Manman....mijn dochter is op die leeftyd ook eens naar buitengeritst langs de voordeur....wij hadden dat toen opgemerkt voor ze weg was. Ontvoering is een makkelijk excuus ze.....nogal goedkoop, mja de factuur zal natuurlijk de moeite zijn.