Ouders Keano (8) opgelucht maar ook bang nadat zoontje dankzij Facebook 9 kilometer van huis werd teruggevonden

Jimmy De Vlaminck en Kimberly Dewaele met hun zoon Keano (8) uit Menen.
Henk Deleu Jimmy De Vlaminck en Kimberly Dewaele met hun zoon Keano (8) uit Menen.
Jimmy De Vlaeminck (35) en Kimberly Dewaele (30) uit Menen kussen hun twee handen voor de kracht van Facebook: zoontje Keano (8) werd maandagavond na een verdwijning van 4 uur en een oproep en tip op het sociale medium weer teruggevonden, zo'n 9 kilometer van huis. Dirk Depover van Child Focus waarschuwt wel: "Deel een oproep altijd weloverwogen en in overleg met de instanties."

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hendrik Somers

  Dank u Theo. En louter ter informatie: ik heb wel kinderen. Acht in totaal. En geen problemen mee gehad door mijn verantwoordelijkheid te nemen, en ook duidelijke afspraken te maken met je kinderen. Samen mee laten beslissen en hun mening laten funderen zorgt voor een goede denkwijze zonder onnodig 'verzet'

 • Peter Vrolijk

  Dan is Facebook toch nog voor iets goed.

 • Theo Schuermans

  Ik vind dat Hendrik Somers ergens gelijk heeft, veel mensen zijn zo met hun eigen bezigheden bezig dat ze de kinderen niet in het oog houden, wij hebben zelf 2 kinderen, maar hebben er nooit problemen mee gehad,maar we hielden hen wel in de gaten.

 • Marlies Schoefs

  @hendrik geen kinderen zeker anders zou je weten dat kinderen soms heel vindingrijk zijn

 • Stan Vankoo

  Tja, sommigen hebben het moeilijk zelf hun kids in het oog te houden!