Opvallend voor rechtbank in Kortrijk: vrouw vergeeft echtgenoot die haar in de hals stak, koppel nog steeds samen

Illustratie.
thinkstock Illustratie.
Een dertiger uit Kortrijk riskeert een celstraf van twee jaar voor poging doodslag, omdat hij in juni 2017 zijn echtgenote met een mes in de hals stak. Opvallend, het koppel is nog altijd samen en volgt relatietherapie. 

Op 6 juni vorig jaar sloeg een onderbuur alarm omdat het koppel al de hele dag ruziemaakte. Volgens de openbaar aanklager trof de politie de man in een zetel aan terwijl de vrouw net een messteek in de hals had gekregen. De ruzie zou ontaard zijn toen de politie ter paatse kwam.

Volgens de dader waren de stoppen doorgeslagen toen hij vernam dat zijn vrouw hem had bedrogen en hem wilde verlaten. Dat gebeurde uiteindelijk niet, het koppel is nog altijd samen. Vonnis op 7 maart.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan De Smet

    Logisch dat ze hem vergeeft, die vrouw weet ook heus wel dat de gevangenissen vol zitten en dat de kans op een daadwerkelijke straf heel klein is.

  • Nils De Vriendt

    Wel, als ze weg is neemt ze de helft van je boel weg Viviane, dan kan je wat gaan sukkelen terwijl zij hoog en droog lachend verder doet

  • VIVIANE bastenie

    Als mijn vrouw zou vreemd gaan dan zal ik ze zeker niet met een mes steken ,in tegendeel,ik zou op staande voet mijn boeltje pakken en zonder een woord te zeggen vertrekken ,,ik snap sommige mensen niet ,waarom de andere proberen te vermoorden ,wat schiet men daar mee op ?Ik zou proberen om op termijn een nieuw leven op te bouwen,