Opsporingsbericht: herkent u deze gewapende overvallers?

De daders gingen er vandoor op een scooter van het merk SYM.
Baert Marc De daders gingen er vandoor op een scooter van het merk SYM.
De federale politie heeft, op vraag van het Brusselse parket, een opsporingsbericht verspreid over een gewapende overval op het Colruyt-filiaal in Evere. Die vond plaats op 6 november en werd gepleegd door twee daders. 

De overval op het Colruyt-filiaal aan de Oud-Strijderslaan in Evere vond op 6 november rond 08.30 uur plaats. Twee gemaskerde en gewapende daders drongen de zaak rond dat tijdstip binnen en eisten het aanwezige geld. Ze gingen er vervolgens vandoor op een scooter van het merk SYM. 

Die scooter werd dezelfde dag nog teruggevonden in de Alexandre de Craenestraat in Schaarbeek en was enkele dagen eerder, in de nacht van 3 op 4 november, gestolen in de Joseph Wautersstraat in Schaarbeek. De onderzoekers sluiten niet uit dat de daders inwoners zijn van de gemeente Schaarbeek.

Uit de camerabeelden van de overval blijkt dat de eerste dader ongeveer 20 jaar oud is en ongeveer 1m80 groot is. Hij droeg een jas met kap, zwart/witte sneakers van het merk Nike en een zwarte djellaba. De tweede dader is ook ongeveer 20 jaar oud, maar is kleiner dan zijn kompaan. Hij droeg een jas met blauwe kap, een bleke jeans en zwart/witte sneakers.

Wie informatie heeft over de daders of de overval, kan de politie contacteren via het tipformulier op de website van de federale politie of via het gratis telefoonnummer 0800/30300.

Opsporing: Gewapende overval in Evere op 06/11/17
Baert Marc Opsporing: Gewapende overval in Evere op 06/11/177 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Albert Hendrix

  In Schaarbeek? Pak daar eender wie op ,de meesten hebben wel iets op hun kerfstok

 • Wim ELBERS

  Ik wacht met meer dan gewone belangstelling op de verspreiding van een opsporingsbericht naar de dader(s) van de moord op Jacob van Artevelde.

 • Jef Denijs

  Je ziet zo waar je ze moet gaan zoeken. Maar wat baat het als ze gevat worden, enkele dagen later zijn ze weer bezig.

 • Danny Holdensrath

  Misschien in de toekomst 5j wachten alvorens foto’s te plaatsen. :) En ‘opsporing verzocht’ zou alle weken moeten worden uitgezonden. Om de stouteriken te pakken.

 • marc le loup

  ik denk dat ze best door voor ons eigen gerecht best bekend voorkomen,maar ja?