Opsporingsbericht: 17-jarige Amber uit Deurne al meer dan twee maanden vermist

De vermiste Amber Van Bergen (17).
Child Focus De vermiste Amber Van Bergen (17).
De 17-jarige Amber Van Bergen uit Deurne is vermist, en dat al sinds 27 mei. Dat meldt Child Focus, dat een opsporingsbericht heeft verspreid. 

Amber werd het laatst gezien in Deurne. Sinds 27 mei ontbreekt elk spoor van haar. Het 17-jarige meisje is 1m60 groot en heeft een slanke lichaamsbouw. Ze heeft groene ogen en lang donkerbruin haar.

Hebt u Amber gezien of beschikt u over meer informatie? Bel dan het gratis nummer 116 000 
(24/24 - 7/7).
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Steve Van der Vekens

  Ae verzwijgen die verdwijningen omdat de harde waarheid niet geweten mag worden. Droom rustig verder, totdat uw dochter aan de beurt is, dan mogen we na twee maand helpen zoeken.

 • Robert DE REU

  Hopelijk vinden ze het meisje alsnog terug. Wat mij hieraan stoort 2 maanden en als de onderzoekers het spoor bijster zijn mag de burger ook eens meedenken.

 • Yves Van Rossem

  Waarom kan men dergelijke onrustwekkende verdwijningen niet sneller publiceren ? Zeg nu zelf, dit is 2 maand na datum. Hopelijk kan men deze jongedame nog opsporen en maakt ze het goed.

 • Maurice Snelders

  Al twee maanden vermist en nu pas een melding?? Das goed op tijd!!!!

 • Stroobants Sofie

  na 2 maanden komt er pas een oproep?