Oproep tot getuigen in zaak doodgeschoten koppel aan Henegouwse visvijver

Google Street View
De politie vraagt getuigen die informatie hebben over het doodgeschoten koppel dat op 19 mei werd aangetroffen bij een visvijver in het Henegouwse Thieu zich te melden.

De oproep komt er op vraag van onderzoeksrechter Christine Dierick. De lichamen van de man en vrouw werden op 19 mei in de namiddag aangetroffen aan de visvijvers van de Renardise in Thieu.

De slachtoffers, beiden uit 1981, waren in het hoofd geschoten. Het parket sprak eerder over een "standrechtelijke executie".

De man was afkomstig uit Binche, de vrouw uit Le Roeulx. Ze verplaatsten zich in een grijze Fiat Punto met kenteken 1 WWT 302.

De politie vraagt iedereen die informatie heeft over de slachtoffers of over de dader(s), of die iets heeft gezien of gehoord zich te melden bij de speurders. Dat kan via het nummer 0800 30 300 of via het mailadres avisderecherche@police.belgium.eu
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.