OPROEP. Hoe duur is uw septembermaand?

Photo News

Gezinnen met kinderen zetten zich almaar beter schrap: als het straks september is, vliegt het geld weer langs ramen en deuren buiten. Er moeten boeken worden gekocht, lidgelden betaald, hobbyspullen aangeschaft. Het Laatste Nieuws zoekt gezinnen met kinderen die een maand lang hun uitgaven willen registreren. Interesse? Stuur dan een mailtje met de samenstelling van uw gezin naar Sabine.vermeiren@persgroep.be.
38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Harm De Zeeuw

  Kinderen zijn in 95% van de gevallen een eigen keuze. Eigen keuzes hebben voor- en nadelen... Misschien eens een oproepje doen hoeveel geld alleenstaanden overhouden?!

 • Françoise Vangaever

  Voor ons is iedere maand stinkend duur. Wij kunnen niets. De apotheker, dokter, ziekenhuis, specialist enz. iedere maand 1000 euro ongeveer uit eigen zak ophoesten. Wie zegt dat de zorg zo goed is in België? Die is nog nooit ernstig ziek geweest. We sparen het eten uit onze mond.

 • Bart Wijsdekkers

  Ik lees hier dat huizen vroeger duurder waren. Iemand zonder economische kennis dus. De gemiddelde babyboomer zonder diploma verdiende meer dan een bachelor nu als je het uitrekent. Vrouwen bleven oook massaal thuis...

 • Tomy Segers

  Mijn september-maand is alvast veel goedkoper dan mijn zomermaanden :-). Heerlijk genieten en ik heb nog veel geld over :-)

 • Ilse Janssens

  2 universiteitsstudenten op kot waarvan 1 in het buitenland. Maar ik jammer niet. Geen reizen, geen iphone, en vaak neen zeggen op luxe ...maar met plezier alles voor de studies en dus de toekomst van de kinderen. Vooraf gezorgd dat het huis ook afbetaald was dus kunnen de kinderen studeren wat ze willen. En neen, GEEN studiebeurzen of andere tegemoetkomingen. Vanaf het ogenblik dat ze er waren gedacht aan HUN toekomst en dat gaat prima!