OPROEP. Het Laatste Nieuws zoekt donorkinderen

.
Thinkstock .
Voor een reportage in onze zaterdagkrant zijn we op zoek naar kinderen van een spermadonor, maar die wel opgegroeid zijn met een vader - die dus niet hun biologische vader is. Wilt u daarover, graag samen met uw vader, getuigen in de krant, neem dan contact op met reporter Sven Spoormakers, via sven.spoormakers@persgroep.be.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Febe Chapin

    Natuurlijk gaan de meeste willen weten wie de biologische vader is.. maar is dat per se slecht? Ik denk alleen dat je zoiets best zegt na tienerjaren, zodat ze het niet zien als een excuus om weg te lopen.

  • Sara Goossens

    Mij is gezegd om altijd eerlijk te zijn tegenover mijn zoon dat hij geen papa heeft maar één donor. Als je geheimen hebt voor je kinderen willen ze de waarheid weten, en de waarheid kwetst. Mijn zoontje mag aan mij alles vragen. Ik hoop dat hij op die manier zich erbij neer kan leggen en niet opzoek gaat naar onze donor. Want een donor is een donor en geen vaderfiguur!

  • Piet Van Buggenhout

    Zo'n reportage lijkt me echt geen goed idee. Dat gaat mensen in die situatie en andere donorkinderen geen goed doen, veeleer het tegendeel!