Opnieuw verschillende auto's in brand gestoken in Moeskroen

photo_news
In Moeskroen zijn afgelopen nacht verschillende auto's in brand gestoken. De lokale politie is een onderzoek gestart. Enkele weken geleden werden in dezelfde stad ook al verschillende auto's in brand gestoken.

De brandweer van Moeskroen kreeg om 3.40 uur een oproep binnen voor brandende voertuigen in de rue de l'Epinette in Herseaux. De spuitgasten rukten met verschillende voertuigen uit en troffen vier auto's aan die in brand stonden dichtbij een schoolgebouw. De brandweer had een uur werk aan het blussen van de brandende auto's.

In de nacht van 15 op 16 augustus was ook al een tiental auto's in brand gestoken in Moeskroen, toen op drie verschillende plaatsen. Het onderzoek dat toen geopend werd, heeft nog geen duidelijkheid gebracht over wie daarvoor verantwoordelijk was.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sjonny Martero

    We zijn een gewelddadig land geworden. Met dank aan de linkervleugel in de politiek.

  • Jan Huysmans

    Doet me denken aan de banlieus van Parijs.

  • Mustafa Weinbaum

    Een gebruik overgewaaid uit de kleurrijke Parijse banlieus, waar sinds 20 jaar elke nacht wagens in brand worden gestoken.