Opnieuw vaten met drugsafval ontdekt in Lommel

Eind januari werden nog  twee zeer grote vierkante tonnen, dertig jerrycans, waarvan sommige gevuld waren, en twee deels gevulde blauwe tonnen gevonden in de Limburgse stad.
Marco Mariotti Eind januari werden nog twee zeer grote vierkante tonnen, dertig jerrycans, waarvan sommige gevuld waren, en twee deels gevulde blauwe tonnen gevonden in de Limburgse stad.
In ruim een maand tijd is er in Lommel voor de vierde keer drugsafval aangetroffen. 

Gisterenavond rond 21.45 uur kregen de politie van Lommel en de brandweer van de zone Noord-Limburg melding van een aantal vaten in de buurt van het fietspad tussen het kanaal en de Boskantstraat. Het ging om drie grote vaten van elk duizend liter en dertien kleinere vaten. Uit sommige vaten lekte vloeistof.

De brandweer en de civiele bescherming kwamen ter plaatse om de chemische stoffen op te ruimen. De politie verwittigde het parket van Limburg in verband met de vondst van het afval dat afkomstig is van een drugslab. 

Volgens het parket werden er vorig jaar in heel Limburg in totaal 22 afvaldumpingen genoteerd.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Emi De graeve

    Het loont de moeite om zo veel geld tr verdienen zonder zich blijkbaar moe te werken. Dringende aanpak is nodig want de jonge criminelen zijn in alle scholen aan de slag. Dit is erger dan pestgedrag !