Opnieuw treinverkeer in Landen na bovenleidingsbreuk

Er zijn bussen ingelegd van Tienen naar Landen, van Landen naar Hasselt en van Landen naar Borgworm, meldt NMBS-woordvoerder Bart Crols.
Photo News Er zijn bussen ingelegd van Tienen naar Landen, van Landen naar Hasselt en van Landen naar Borgworm, meldt NMBS-woordvoerder Bart Crols.
Het treinverkeer in Landen verloopt zaterdagnamiddag omstreeks 15uur opnieuw normaal, nadat het vanochtend onderbroken geweest is door een breuk in de bovenleiding. Dat meldt NMBS-woordvoerder Bart Crols. Reizigers moeten wel nog rekening houden met gevolgvertragingen.

De schade was rond 6 uur vanochtend vastgesteld. Van Leuven naar Tienen werden pendeltreinen ingezet. Daarnaast werden bussen ingelegd van Tienen naar Landen, van Landen naar Hasselt en van Landen naar Borgworm.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.