Opnieuw honderden migranten in Maximiliaanpark

VTM Nieuws
De politie heeft vandaag opnieuw een actie gehouden in het Maximiliaanpark om migranten te verdrijven, en daarbij zijn vier onder hen opgepakt. De actie kwam er op vraag van de buurtbewoners, die klagen over lawaaioverlast.

Er verblijven nu enkele honderden migranten in en rond het park. Buurtbewoners kunnen er met hun kinderen nog moeilijk gaan spelen. Door de vele klachten deed de politie vanmiddag een grote opruimactie, enkele tientallen agenten stelden zich op in een rij en ontruimden het park.

Er zijn uiteindelijk vier migranten opgepakt, voor weerspannigheid zegt de politie. Maar enkele uren na de actie is het grootste deel van de mensen alweer teruggekeerd naar het park.
89 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  Geen zorg voor mijnheer heps nu ! Verkiezingen komen eraan , elke stem telt ..

 • Lea Van Heybeeck

  Voor mijn part mogen er nog veel meer bijkomen in Brussel, totdat het de burgers daar de strot uitkomt. Misschien dat het Brussels bestuur dan MISSCHIEN eens in actie gaan schieten. Het is tenslotte het stadsbestuur daar die er verantwoordelijk voor zijn en niet de nationale regering zoals velen denken.

 • jos duriau

  Francken en Jambon zijn geen goede opkuisers , zij staan erbij en kijken ernaar . nva heeft de beide posten in de hand om het op te lossen maar het is de sossen hun schuld.

 • leen hanssens

  Brussel moet er iets aan doen, maar die sluiten hun ogen.

 • serge vansteenkiste

  Wild kamperen is toch verboden in Belgie.