Oplegger van vrachtwagen vat vuur op E40 in Loppem

Bart Boterman
Vanochtend even voor 06:00 uur liep het fout toen een oplegger op de E40 in Brugge een klapband kreeg en er brand ter hoogte van de wielen uitbrak. 

De chauffeur van het transport dat richting Oostende reed kon de oplegger ter hoogte van de oprit Loppem aan de kant zetten en de trekker loskoppelen. Daarna kon hij met de hulp van zijn werkmakkers die achter het transport reden, ook nog een asfaltmachine van de trailer rijden. 

Bij aankomst van de brandweer waren de vlammen meters hoog. De brandweer had echter weinig moeite met het blussen van de trailer. De schade is groot maar niemand raakte gewond. Het verkeer richting Oostende ondervond weinig hinder van de brand. Er was slechts een kleine file.

Bart Boterman
Bart BotermanReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.