Open Vld'er Geert Versnick zaait verwarring over aangekondigd ontslag

Geert Versnick.
Photo News Geert Versnick.
Het is niet duidelijk of Open Vld'er Geert Versnick nog ontslag neemt als gedeputeerde bij de provincie Oost-Vlaanderen.

Toen hem vandaag tijdens de zitting van de provincieraad de vraag werd gesteld, ontweek Versnick de vraag. Hij wees erop dat hij vandaag zich alleen verdedigde op de aantijgingen door Groen. In zijn verklaring vertelde Versnick voorts dat de deputatie hem vrijspreekt voor zijn overnachtingen in Thailand op kosten van de provincie. 

In een reactie aan deze krant zegt Geert Versnick dat "de verdere afhandeling zal verlopen in overleg met mijn partijgenoten". Meer uitleg wil hij niet kwijt.

Officieel heeft de Gentse liberaal zijn ontslag nog niet ingediend, bevestigt de eerste gedeputeerde van de provincie Alexander Vercamer (CD&V). "Hij heeft het mij wel gemeld op 10 juli. Maar er is nog geen officieel verslag." Ook de fractieleider van Open Vld Luc Maes houdt de lippen voorlopig stevig op elkaar.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frank Van Thurenhout

    Ongelooflijk hoe ongeloofwaardig politiekers kunnen zijn . Sebiet gaat hij nog zeggen dat hij dat nooit gezegd heeft dat hij ontslag ging nemen !!

  • Etienne Boeckx

    Laat hem aub ontslag nemen !!