Oostendenaar aangehouden voor poging doodslag op vriend

Photo News
Een dertiger uit Oostende is aangehouden voor poging doodslag op een vriend. Die stak hij vrijdagnacht met een mes in de hals, tijdens een discussie. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen.

De twee vrienden hadden vrijdagnacht een discussie op het appartement van de verdachte, in Oostende. Op een bepaalde moment haalde die laatste uit met een mes. Hij stak het slachtoffer onderaan in de halsstreek. De verwondingen vielen mee. 

N.M. (geboren in 1981) werd gearresteerd en voor de onderzoeksrechter geleid. Die hield hem aan op verdenking van poging doodslag.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Knaeps Daniel

    Oftewel hebben de politiekers te weinig werk, ofwel zijn ze met te veel. Er wordt wat afgezeverd. Begin met de politiekers een vast (niet te hoog) salaris te geven, en bonussen op prestaties, misschien wordt er dan wel gewerkt.