Ga naar de mobiele website
^ Top

Ook vader van tweejarige overleeft zijn wanhoopsdaad op Brusselse Ring niet

De 39-jarige man die gisterennamiddag op de Brusselse Ring in Wezembeek-Oppem met zijn dochter onder een vrachtwagen liep, is gisterenavond aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt het Brusselse parket vandaag.

Het tweejarige meisje was ter plaatse overleden. De man liet een afscheidsbrief na, waaruit blijkt dat hij persoonlijke en familiale problemen had. Volgens het parket staat het dan ook zo goed als vast dat het om een wanhoopsdaad ging.

De man was gisteren rond 15.15 uur op de Brusselse Binnenring gestopt op de pechstrook, was samen met zijn dochter uitgestapt en had zich onder een aanrijdende vrachtwagen gegooid. Het meisje overleefde de klap niet. De man werd in kritieke toestand overgebracht naar het Sint-Lucasziekenhuis, waar hij aan zijn verwondingen overleed. Het Brusselse parket heeft een gerechtelijk onderzoek laten openen voor moord en heeft een autopsie en een toxicologisch onderzoek gevraagd.

Naar aanleiding van de berichtgeving over het dodelijke ongeval heeft het Brusselse parket een opsporingsonderzoek geopend wegens schending van de privacy. De kranten van de groep Sudpresse hebben immers een herkenbare foto gepubliceerd van het tweejarige meisje dat bij dat ongeval het leven heeft gelaten.Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug