Ook derde dode van drugslab in Eksel is Nederlander

Marco Mariotti
Ook de derde man die dinsdag dood werd gevonden in een drugslab in Eksel was een Nederlander. Hij kwam uit Valkenswaard. Dat bevestigt een woordvoerster van het parket.

Gisterenavond werd duidelijk dat de twee andere slachtoffers uit Eindhoven komen. Het drietal is vrijwel zeker door giftige dampen omgekomen. Later op de dag zouden de leeftijden worden vrijgegeven.

De politie trof de lijken dinsdag aan na een tip uit het 30 kilometer noordelijker gelegen Eindhoven. Er werden geen uiterlijke sporen van geweld gevonden. Agenten alarmeerden de brandweer vanwege een chemische geur in het productiecentrum van synthetische drugs. De loods waar de slachtoffers werden gevonden, deed de laatste jaren dienst als bandencentrale en autogarage.

BELGA

Bekijk ook:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Cor Dierckx

    Veel meer controles uitvoeren op leegstaande gebouwen stallen enz.

  • pieter pools

    Alle zogezegde leegstaande gebouwen en stapelplaatsen in het grensgebied verplicht laten registreren en systematisch controleren op effectieve leegstand zou afschrikken en een oplossing zijn volgens mij .

  • Wim Peeters

    De reden waarom er zo veel Nederlanders in Belgie een drugslab opzetten. Indien ze in NL gepakt worden, wordt al hun hebben en houden aangeslagen. Hier in Belgie komen ze er van af met een kleine gevangenisstraf (en we weten wat dat betekent in Belgie) en wat boete.