Ook derde dode van drugslab in Eksel is Nederlander

Marco Mariotti
Ook de derde man die dinsdag dood werd gevonden in een drugslab in Eksel was een Nederlander. Hij kwam uit Valkenswaard. Dat bevestigt een woordvoerster van het parket.

Gisterenavond werd duidelijk dat de twee andere slachtoffers uit Eindhoven komen. Het drietal is vrijwel zeker door giftige dampen omgekomen. Later op de dag zouden de leeftijden worden vrijgegeven.

De politie trof de lijken dinsdag aan na een tip uit het 30 kilometer noordelijker gelegen Eindhoven. Er werden geen uiterlijke sporen van geweld gevonden. Agenten alarmeerden de brandweer vanwege een chemische geur in het productiecentrum van synthetische drugs. De loods waar de slachtoffers werden gevonden, deed de laatste jaren dienst als bandencentrale en autogarage.

BELGA

Bekijk ook:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Cor Dierckx

    Veel meer controles uitvoeren op leegstaande gebouwen stallen enz.

  • pieter pools

    Alle zogezegde leegstaande gebouwen en stapelplaatsen in het grensgebied verplicht laten registreren en systematisch controleren op effectieve leegstand zou afschrikken en een oplossing zijn volgens mij .