Onze journalist vroeg om een bijschrift bij foto van ‘ministers op de wip’, Twitter hielp massaal

Vlaams ministers Benjamin Dalle en Bart Somers op de wip in Ganshoren.
VTM NIEUWS Vlaams ministers Benjamin Dalle en Bart Somers op de wip in Ganshoren.
De openbare speeltuinen mogen vanaf vandaag weer open voor kinderen tot 12 jaar en dat moment wilden Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) en minister van Samenleven Bart Somers (Open Vld) niet missen. Onze journalist Jeroen Bossaert vroeg Twitter om een bijschrift bij de foto van de ministers op een wipplank in een speeltuin in Ganshoren.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Samen op de wipplank, zo zag je twee ministers wellicht nog nooit. “Wie verzint het beste bijschrift?”, vroeg onze journalist aan twitterend Vlaanderen. Ondertussen kreeg hij al meer dan 150 suggesties op het hilarische beeld.

“Vlaamse regering laat evenwicht los”, is een van de reacties. “Zitten OVLD of CD&V in de Vlaamse regering op de wip als SPA en NVA elkaar straks vinden voor de vorming van een federale regering?”, schreef iemand anders.

“De toestand is hopeloos, maar niet ernstig", aldus professor fiscaal recht Michel Maus. “Deze Somers gaan we al wippend het Dalle in", merkt nog iemand anders op. Of: “Zwaargewicht zet wankel politiek evenwicht op de helling”. En dan zeggen dat politici de mensen niet meer kunnen inspireren. 
22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gerry Cle

  Ooit vind je de job van je leven.

 • Ronny Ooijen

  Jan Boden, reageerde u ook toen Bart De Wever 3 jaar geleden in de mensapenvallei zijn "kunstjes" uithaalde? Graaien, dat is voor hem essentieel. Maar de afgelopen jaren als spookparlementariër er ook maar iets voor doen is teveel gevraagd.

 • Annie Reynders

  Duidelijker kan niet. Laten zien welk niveau dat die hebben. En die moeten het land besturen, God bewaar ons.

 • Pieter Brys

  In koksijde zijn alle speelpleinen nog steeds gesloten! We hebben de oudste bevolking van het land, een overrompeling zou het dus wellicht niet worden... Niettemin houdt onze burgemeester alles potdicht. Eerder nog liet hij verstaan de regels te moeten volgen, als excuus om geen strandcabines te laten plaatsen en gocartverhuur dicht te houden. Vandaag gaan deze laatste wel terug open?! Cabines wel enkel voor particuliere eigenaars. Wij, gezin met een kind van 5, vallen uit de boot. Intriest!

 • koenraad decapmaker

  Dalen en stijgen. Doet nog eens deugd om te stijgen in tegenstelling tot hun respectievelijke partijen.