Ga naar de mobiele website
^ Top

Onrustwekkende verdwijning in Brugge

Medialaan
Gisterochtend is een 63-jarige huisvrouw uit Brugge spoorloos verdwenen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge. Vera Huys verliet haar woning om een wandeling te maken, maar keerde niet meer terug.

Toen haar echtgenoot Patrick Kimpe rond 8 uur hun woning in de Elzenstraat verliet om boodschappen te doen, lag Vera Huys nog te slapen. Om 10 uur kwam hij weer thuis, maar bleek zijn vrouw verdwenen te zijn. Op tafel lag een briefje waarop ze geschreven had dat ze even was gaan wandelen. Sindsdien is Vera Huys spoorloos.

Politie en parket hebben geen verklaring voor deze verdwijning, want er waren geen familiale problemen. De vrouw is ook niet ziek. De Cel Vermiste Personen werd al ingeschakeld, maar grote zoekacties werden nog niet op touw gezet. Dat zou momenteel geen zin hebben omdat er eigenlijk geen enkel spoor is.

Vera Huys is 1,70 meter groot en weegt ongeveer 60 kilo. Ze heeft donker haar en draagt een bril. Over haar kledij is enkel geweten dat ze korte zwarte laarzen droeg. Wie tips of informatie heeft over deze onrustwekkende verdwijning kan contact opnemen met de lokale politie van Brugge.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug