Ongevallen met vrachtwagens en herfstweer sturen ochtendspits rond Antwerpen in de war

Marc De Roeck
In Antwerpen was de Bevrijdingstunnel op de A12 urenlang volledig versperd richting Brussel door een gekantelde betonpomp aan het einde van de tunnel. Ook richting Antwerpen was er vanochtend op diezelfde A12 hinder door een ongeval met een vrachtwagen. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Gezien de locatie was het takelen van de betonpomp volgens de wegpolitie een bijzonder lastige klus. De Bevrijdingstunnel bleef richting Brussel dan ook uren versperd, wat voor lange wachttijden zorgde.

Volgens het Vlaams Verkeerscentrum verliep de ochtendspits rond Antwerpen vandaag extra moeizaam door het het herfstweer. Ook rond Brussel kleurde de wegenkaart om die reden nog een stuk roder dan anders.

Ook richting Antwerpen is er op de A12 hinder door een ongeval met een vrachtwagen.
Marc De Roeck Ook richting Antwerpen is er op de A12 hinder door een ongeval met een vrachtwagen.
Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mario Vanbergen

  Ook zware regenval in Frankrijk maar geen ongevallen omdat automobilisten wel bekwaam zijn en vrachtwagens niet hinderen met in en uitvoeren op het laatste moment

 • Dean Vanbosch

  @Andre....werkt u in het havengebied?U zou het zich beklagen en de Liefkenshoektunnel is al betalend nu.Laat ons nog maar zwijgen over de aanpalende Tijsmanstunnel.En u wilt dat de Liefkenshoektunnel tolvrij wordt?

 • FILIP COUVREUR

  En de vrachtwagens.......die bleven maar inhalen bij regenweer......

 • Peet V gilst

  zomaar een recht stuk en n vrachtsjaf op zn zij...wordt er nu ook nog afgevraagd hoe dat komt? daar lezen we NOOIT iets over. peter Marin Peter : eens , een 24 uurs inhaalverbod voor die cowboys zou goed zijn , alleen is er geen controle op. Ik rij dagelijks op de E19 , daar is een inhaalverbod en je ziet de 1 na de ander inhalen wat gevaar EN files oplevert want de gewone sjaf moet vol in zn ankers. Het gaat tijd worden dat de bevoegd minister daadkracht gaat tonen ipv niets doen !!!

 • luc van der maelen

  Gewoon gsm ipad verbannen uit vrachtwagens en auto's weet je dat gsmen in de auto wereldwijd meer doden maakt dan sigaretten dat ze daar eens bij stil staan