Ongeval op Antwerpse ring: drie rijstroken tijdlang afgesloten in Borgerhout

Marc De Roeck
Door een ongeval op de Antwerpse ring zijn in Borgerhout een tijdlang drie rijstroken afgesloten. Intussen is de weg richting Nederland opnieuw vrijgemaakt. Het Vlaams Verkeerscentrum raadde aan om via Brussel van Gent naar Hasselt te rijden. Wie van Sint-Niklaas naar Antwerpen moest, gebruikte best de N16 (Temse brug) en de A12.
Marc De Roeck
Marc De Roeck5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guido vermeyen

  Van Nederland toekomen aan de Antwerpse ring....opvallend is dat er plots veel 'wilder' wordt gereden van links naar rechts...en een oneffen baan...vergeleken Met Nederland waar ze veel gedisciplineerder rijden en de max. snelheid meer respecteren....

 • Edgard Gielis

  voor sorteren en richting wijzers gebruiken dat zijn veel van de oorzaken van ongevallen op de ring laat vrachtwagens max 80KM nu rij de vrachtwagens even rap of rapper dan de auto s levens gevaarlijk

 • Roger Rymen

  Alle dagen hetzelfde. Ring Antwerpen is een soort Francorchamps: snelheidsbeperkingen zijn daar "suggesties", bumperklevers halen er hun hartje op en rijstrookwisselaars houden van slalommen in afwachting van hun skivakantie.

 • Dick DECOCK

  Dat belooft , als ring overkapt is gebeuren die dagelijkse ongevallen in tunnel, dat wordt pas probleem dan.

 • André Lernout

  Wat zijn wij toch knappe chauffeurs.