Ongeval met vrachtwagen veroorzaakt hinder op E34

De Roeck
Een ongeval met een vrachtwagen in Oelegem (Ranst) veroorzaakt heel wat hinder op de E34 richting Nederland.

Tussen afrit Oelegem en afrit Zoersel week de vrachtwagen om een nog onbekende reden van het wegdek af en reed de vangrail in. De cabine kwam in de zijberm terecht en de oplegger stond in schaar over de pechstrook. De bestuurder raakte niet gewond. De pechstrook en de rechterrijstrook richting Nederland waren een uur lang versperd zodat de truck getakeld kon worden. 

Rond vier uur werd de volledige rijbaan eventjes afgesloten zodat de brandweer het wegdek kon reinigen. Even later gingen alle rijstroken terug open maar ondertussen staat er al file vanaf de Ring in Antwerpen. Die zal omwille van de intussen gestarte vrijdagavondspits niet snel weggewerkt zijn. Er was geen ander voertuig bij het ongeval betrokken. 

Het is nog niet duidelijk waarom de vrachtwagenchauffeur de zijberm in reed. Mogelijk gaat het om een technisch defect.

De Roeck2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • johan fransaert

    hier was het een ongeval maar op de Brusselse ring heeft een of andere volslagen idioot beslist om op vrijdag namiddag werken te gaan uitvoeren op de ring ter hoogte van Zaventem met monster files tot gevolg van Heverlee tot de aansluiting met de ring 3u aanschuiven??????????????.

  • James Holden

    Technisch defect? Ik heb toch geen storingen gehad op Facebook, Instagram, Whatsapp of Netflix vandaag...