Ongeval met negen auto's en vrachtwagen op A12: "Beter omrijden via E19"

Archiefbeeld.
PN Archiefbeeld.
Bij een ongeval op de A12 ter hoogte van Londerzeel zijn negen auto's tegen elkaar gereden. Er vielen geen gewonden. Dat bevestigt de federale politie.

"Het ongeval gebeurde richting Boom terwijl de wagens in een file stonden. Wat het ongeval precies veroorzaakt heeft, is nog niet duidelijk. Er was ook een vrachtwagen bij betrokken." Door het ongeval is er heel wat hinder op de A12. Het Verkeerscentrum geeft aan dat er nog enkele auto's getakeld moeten worden en dat je bijna één uur verliest. Je rijdt beter om via de E19.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frans Vullings

  MYRTHE PASS wat zou het een weldaad zijn als alle vrachtwagens van de weg zouden verdwijnen, en nooit meer terug komen. wat een ruimte zou er ontstaan. maar in andere landen is bewezen dat files er niet korter van worden. als er geen vrachtwagen meer zouden rijden waar zou u dan uw brood, beleg, en andere levensmiddelen willen halen, en ook de benzine voor uw geliefde autootje word niet meer naar het tankstation gebracht. denk daar eens over na voordat u iets begint te roepen

 • Jan Vandaele

  Marc Verelst,vooraleer hier te schrijven "fake news" gelieve U te vergewissen van de toestand voor 17.30 !!!

 • eduard janssens

  We zullen maar zwijgen over sommige autobestuurders hun rij gedrag zeker Marthe Pass !! wijs steeds niet naar die vrachtwagenbestuurders ik zie veel auto bestuurders op het linkse rijvak rijden en houden heel de boel op rijden over de volle witte lijn en steken links voorbij .

 • Marc Verelst

  Ik ben er rind 1730 voorbijgereden rn heb niets gezien. Fake news

 • MYRTHE PASS

  Ik dacht dat er verschillende auto's op elkaar inreden ter hoogte van Drongen, diezelfde dag ook ter hoogte van Londerzeel!? En sorry voor vrachtwagenbestuurders, maar deze bestuurders zijn heel talrijk op de snelweg aanwezig en benemen geregeld het middelste rijvak om te pogen een andere vrachtwagen in te halen. Vreselijk om dit als autobestuurder te moeten zien.