Paul Matthyssens nieuwe decaan van Antwerp Management School

De raad van bestuur van Antwerp Manamagent School heeft professor Paul Matthyssens aangeduid als nieuwe decaan. Dat meldt de onderwijsinstelling in een persbericht. Matthyssens vervangt huidig decaan Philippe Naert, wiens mandaat afloopt.

De raad van bestuur en de Algemene Raad van Antwerp Management School hebben Paul Matthyssens (°1955) aangeduid als nieuwe decaan. Zijn aanstelling vindt plaats op 1 september 2013. In tussentijd wordt Matthyssens vice-decaan.

Matthyssens is gewoon hoogleraar aan de Universiteit Antwerpen en was de voorbije zes jaar voorzitter van het departement Management aan de faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen. Hij is gastdocent aan verschillende instellingen in Nederland, Italië, Denemarken en Zweden en is tevens lid van de Industrieraad Vlaanderen.

Matthijssens vervangt Philippe Naert (°1943), wiens mandaat ten einde loopt. Naert zal zijn opvolger als adviseur bijstaan. Ook wordt hij voorzitter van de International Advisory Board van de school.

Christian Leysen, voorzitter van de raad van bestuur, prijst de nieuw aangeduide decaan: "Met professor Paul Matthyssens kan Antwerp Management School de ingeslagen weg van internationalisering verder opgaan en zowel voor Vlaamse als internationale studenten de poort naar een succesvolle carrière openen".

Antwerp Management School is een autonome managementschool, onder peterschap van de Universiteit Antwerpen.