Meester Wim krijgt échte lerarentattoo en showt resultaat aan leerlingen

Meester Wim Vandereyken.
Marco Mariotti Meester Wim Vandereyken.
Meester Wim (37) doet zijn job wel héél erg graag. De leerkracht in het tweede studiejaar van Basisschool Het Centrum in Houthalen liet vandaag een tattoo op zijn arm zetten, en dat deed hij op school. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"De job is mij nu ook letterlijk op het lijf geschreven", vertelt hij. De leerlingen - die ook allemaal plaktattoo's kregen - vonden het resultaat geslaagd. Maar niet iedereen zag het zitten om zélf een échte tattoo te laten zetten. "Nee, dat doet geen pijn", vertelde meester Wim Vandereyken die nog tal van andere kunstwerken op zijn lijf heeft staan. "Ze hebben allemaal een aparte betekenis die me nauw aan het hart liggen." 

De stunt is een idee van het magazine Klasse naar aanleiding van de Dag van de Leerkracht. Zij waren op zoek naar een leraar die een tattoo wilden laten zetten. "En Wim bleek één van de vele gepassioneerde leerkrachten die zijn beroep alle dagen met veel liefde beoefent", klinkt het. 

Meester Wim Vandereyken.
Marco Mariotti Meester Wim Vandereyken.10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • bart smis

  En maar klagen dat leerkrachten geen respect en aanzien meer krijgen.

 • Raoul Hoylaerts

  dat moet ieder voor zich uitmaken.ik moei me niet met een ander.

 • Peter Gijselaar

  Hij is blijkbaar toch niet zo slim dan dat hij zich voor doet.Der zijn kosten aan.

 • piet uytebroek

  hopelijk tatoeeert hij ook data van herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie paasvakantie, zomervakantie, vrije dagen, pedagogische studiedagen, ziekteverlof, burn out dagen, depressies enz. op z'n arm om niet te vergeten dat ze ook als zwaar beroep ook nu en dan eens hoeven te werken.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Mooi voorbeeld geeft die leerkracht.