Ondervoorzitter N-VA district Antwerpen wenst met “grapje” Kristof Calvo (Groen) dood

Kristof Calvo
Photo News Kristof Calvo
Bart Steyaert, ondervoorzitter voor N-VA in het district Antwerpen, stuurde gisterenmiddag een tweet de wereld in waarin hij Kristof Calvo, dé numero uno op de Antwerpse Kamerlijst voor Groen, dood wenst. Hij schreef bij het bericht dat het om een grap gaat.

De ondervoorzitter, die op zijn profielpagina op de N-VA-website pleit voor meer respect voor elkaar, schreef het volgende: 

“Lieve God, U heeft de afgelopen tijd: mijn favoriete zanger Michael Jackson, mijn favoriete auteur Patrick Swayze, mijn favoriete actrice Farah Fawcett, en mijn favoriete entertainer Ramses Shaffy tot U genomen... Ik wil U alleen nog even laten weten dat mijn favoriete politicus Kristof Calvo is...”

Met het bovenschrift “Af en toe een graptjeu”, verduidelijkte hij dat de tweet een grapje is.
83 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Maria Vekemans

  Ook niet erg origineel. Dit heb ik al een paar keer voorbij zien komen op fb telkens gepost door andere personen voor andere politici.

 • Peggie Van Audenhove

  De schrik om massaal te verliezen dit jaar zit er bij NVA duidelijk goed in, zo erg zelfs dat zij menen zich te moeten verlagen tot dit niveau. Iemand dood wensen dat is wel het laagste en beneden alle peil. Waardig verliezen met opgeheven hoofd lukt hen blijkbaar niet, jammer.

 • Mady Vermeulen

  Peter Thys,je grapje is mislukt.Tindemans bood ontslag aan op 20 oktober 1978. Mark Eyskens was maar 5 maanden premier toen zijn regering viel op 21 september 1981.Op 21 oktober 1987 viel de regering-Martens.Leterme vormde in maart 2008 een regering.Nog hetzelfde jaar bood hij zijn ontslag aan.Op 22 april 2010 bood Leterme opnieuw zijn ontslag aan.De Croo junior trok er de stekker uit.Verhofstadt vervroegde de verkiezingen om ongeldige verkiezingen te voorkomen.)

 • Baldr VanHoek

  Ja grapje... morgen staat bart de wever niet meer op... kot zal te klein zijn bij NVA

 • Nico Rooms

  Ik ben ook geen fan van Calvo, maar iemands dood wensen is wel erg laag bij de grond. Ik zie de humor hier niet van in.